Meewerkend voorman Kanten


Wat ga je doen?

Als Meewerkend voorman ben jij verantwoordelijk voor een zo optimaal mogelijke uitvoering van het productieproces. Dit doe je door efficiënt en praktisch leiding te geven. 

 Taken en uitvoering

Je stelt de kantbanken in en zorgt voor het verdelen van de orders, rekening houdend met levertijden, beschikbare en benodigde capaciteit. Je bewaakt de voortgang van de productie en stuurt waar nodig bij. Je zorgt voor een continue verbetering van het productieproces en productiemiddelen en ook in stressvolle situaties behoudt jij oog voor veiligheid en kwaliteit.

 

Je boekt in ERP, implementeert nieuwe artikelen, configureert, bepaalt parameters en legt informatie vast. Daarnaast begeleid en stimuleer je jouw medewerkers om zichzelf te ontplooien, draagt zorg voor een adequate ziekteverzuimbegeleiding en voert afdelings-, beoordelings- en functioneringsgesprekken. Ook werk je indien nodig mee in de productie zonder de veiligheid, geleverde kwaliteit en productiviteit van jouw medewerkers uit het oog te verliezen.

 

Op de Kant-afdeling werken we zowel in de dagdienst als in de 2-ploegendienst.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante opleidingen
  • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie
  • Je kunt zelfstandig een CNC- kantbank programmeren, instellen en bedienen.
  • Je kunt zelfstandig tekening lezen (of bent bereid dit te leren), instructies en productie opdrachten lezen, uitvoeren en uitleggen
  • Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent bereid tot het werken in ploegendienst

Wat kun je van ons verwachten?

  • Je komt te werken in een groeiende organisatie met een prettige werksfeer
  • Je gaat werken in een afwisselende functie met eigen verantwoordelijkheid binnen een leuk team
  • Bij de juiste motivatie krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Metalektro, waaronder 27 vakantiedagen & 13 ADV dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband 


Contact

Zie jij jezelf werkzaam binnen deze functie en wil je waarde toevoegen aan de toekomst van Intermeco? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar ons. Dit kan via het contact formulier hieronder aan de pagina. Wil je meer informatie dan kan je ons ook bereiken via de mail info@intermeco.nl of telefonisch via:

(+31 (0) 314 322 300).